Det är roligt att ha en kategori för ”Pulkan testar”. Och nu när fettisdagen närmar sig kändes det passande att testa den berömda Semelwrapen från Tössebageriet. Wrapen är absolut ingen nyhet. Den har trendat sedan 2015 då Mattias Ljungberg knäckte nöten hur folk kan äta en semla i farten. Sikken man, han löste problemet med grädde över hela facet och gjorde semlan ätvänligare. När Semelwrapen var som allra hetast såldes över 4000 (!) om dagen! Okej, nog om bakgrunden och nu smakar vi -Det smakar definitivt semla -Jag gillar förnyelsen av den klassiska semlan i wrapformat -Pluspoäng för att den är ätvänlig och att man till och med kan äta den i farten Mitt slutgiltiga betyg: Inte ens den här Semelwrapen kan få mig att ändra åsikt. Jag gillar inte semla🙈. Jag har svårt för mandelmassan och just den smaken domineras i en semla. Trots att jag inte tycker om semlor så hyser jag stor respekt för den här wrapen. Jag gillar den innovativa idén om att byta format på något så klassiskt som en semla. Undra hur en kanelbullewrap skulle smaka😍. -Har du testat Tössebageriets semelwrap? Vad säger du, hiss eller diss?