Vi har testat med korv, kött och halloumi men aldrig med kyckling! TACK Zeina för alla dina recept. Du förenklar livet med dina tips på recept för veckan på söndagar. Den här stroganoffen gick hem hos alla och jag måste säga att jag föredrar en stroganoff med just kyckling. Man kanske ska testa att ha lite halloumi också nästa gång? För fyra portioner behöver du: 500 g kycklingfilé 1 gul lök 250 g champinjoner 3 msk tomatpuré 2 tsk dijonsenap 3 dl crème fraîche 2 dl hett vatten Persilja, finhackad att strö över Salt & peppar Gör såhär: Hacka lök och champinjoner. Stek löken tills den mjuknat. Häll i kyckling och stek tills den fått färg. Tillsätt champinjoner och fräs lite till. Vänd i tomatpuré och blanda ihop med resterande ingredienser. Häll i hett vatten, dijon och låt grytan puttra i ca 15 minuter. Blanda i crempa och smaka av med salt och peppar. Låt stroganoffen puttra i ca fem minuter. Garnera med persilja😋.