När idéerna står still klickar jag mig alltid in till Zeinas Kitchen. Hon gör mig alltid inspirerad i matlagningen. Vi allihop älskar fetaostbiffar och i ajvarsås lät spännande. För fyra portioner: 600 g färs 150 g fetaost 2 vitlöksklyftor 1 ägg 0,5 dl ströbröd 2 tsk paprikapulver Salt & svartpeppar Olja till stekning Såsen: Ca 250 g ajvar 3 dl creme fraiche 2 tsk paprikapulver Salt & svartpeppar Gör såhär: Blanda färs, pressad vitlök, ägg, ströbröd, paprikapulver, salt och svartpeppar i en bunke och blanda. Smula i fetaosten och blanda lite till. Forma små biffar och stek sedan på medelhög värme ca 5-6 min på varje sida. Lägg biffarna åt sidan. Använd samma stekpanna (diska inte ur den goda smaken) till såsen. Häll i ajvar, paprikapulver och creme fraiche. Låt såsen koka upp och puttra på medelhög värme i ca 3-4 min. Lägg sedan biffarna i såsen, blanda försiktigt, smaka av med salt och peppar. Låt allting puttra under lock i ca 15 min på medelhög värme. Nej, alltså nej. Jag är mållös. Tänkte först skriva smaklös men det blir ju fel (🙈). Detta var supergott ni måste testa!