En kompis skickade det här receptet och var tvungen att testa direkt. & det är jag glad över, för detta vart SUPERGOTT. Barnen slevade i sig maten. Kanske ett tips till dig som vill käka något annorlunda i helgen. För fyra portioner behöver du:Sojastekt kycklingfärs:500 g Kycklingfärs2 st vitlöksklyftor, finhackad2 msk japansk soja2 st lime, pressad3 msk fisksås1 tsk sesamolja1 msk ingefära, skalad och finskurenRapsoljaTillbehör & toppings:Sushiris eller jasminris1 dl koriander, grovhackad3 st salladslökar, finskuren1 st röd chili, fint skivad2 st hjärtsalladRostad lökKrossade jordnötterSriracha mayoGör såhär:Koka riset enligt anvisningar. Skär och hacka tillbehören och lägg i olika skålar.Kycklingfärsen: Hacka vitlöken, skala ingefäran och fintärna. Bryn kycklingfärsen i rapsoljan tillsammans med vitlöken och ingefäran. Rör med en stekspade eller visp så att kycklingfärsen blir finfördelad. Tillsätt sojan, limesaft, fisksåsen och sesamoljan. Låt koka ihop i ca 6-7 minuter.Servera allt som en bowl 😋😋.