Vi pratar mycket om thaiboxning hemma just nu. På torsdag kör jag min första Pt lektion på Mollys klubb vilket känns jättekul. Jag har varit mycket i Thailand och det jag älskar är att man kan äta så himla mycket god och billig mat. Fried rice, äggpannkakorna och… Pad Thai. Jag vill minnas att jag gjorde en pad thai och la upp ett recept för inte alls länge sen men den här vart bättre. Godare hemma-pad thai får man leta efter! För fyra portioner behöver du: 4 kycklingfileer 400 gram nudlar 2 gul lök 3 vårlökar 2 lättvispade ägg Pad Thai såsen: 1 msk fisksås 1,5 msk ostronsås 0,5 msk soja 3 msk vatten 3 vitlöksklyftor Saften av 1 lime 1- 2 chilifrukter (om man vill ha sting) 1 tsk med socker Gör såhär: Koka nudlarna enligt anvisningen. Strimla kycklingen och skär löken i klyftor. och hetta upp en wokpanna. Fräs kycklingen och löken tills kycklingen har fått färg. Blanda i nudlar, hackad vårlök och såsen och fräs i ett par minuter. Häll i de lättvispade äggen under omrörning och ta av wokplattan från värmen när äggen har stannat av. Egentligen garneras pad thai med hackade nötter men sen jag vart magsjuk efter att ha käkat flygande Jakob när jag var 15 år gammal kan jag inte käka nötter i mat 🙈. Frågade barnen om dom ville ha men det ville dom inte så vi struntade i det och tryckte ur mer limesaft istället 😋. Idag däremot gjorde jag det så enkelt som bara möjligt för mig själv. Känt mig jagad av vargar (pga vabb & jobb) så ville bara att matlagningen skulle bli monoton. Kokade broccoli och hackade broccoli. I med pasta, pesto och riven parmesan. Till det stekt kyckling. Kanske inte ser mycket ut för världen men det var faktiskt svingott och enkelt att sno ihop.