<p style="text-align: center">Igår käkade vi falukorv i ugn. Det smakade ugnstekt falukorv när det blev klart =) Om du skulle bli sugen på lite farligkorv så behöver du:</p> <p style="text-align: center"><strong>En fakukorv</strong><br /> <strong>senap</strong><br /> <strong>ketchup</strong><br /> <strong>400 gram riven ost</strong><br /> <strong>2 gula lökar</strong><br /> <strong>En burk krossade tomater</strong></p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2013/04/IMG_7653-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><strong>1.</strong> Dra av skinnet på korven . Lägg korven i en smord ugnfast form.<br /> <strong>2.</strong> Skär skåror i korven. Spritsa i senap och ketchup. Strö på riven ost, lök och krossade tomater.</p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2013/04/Untitled-1å.png"> </a></p> <p style="text-align: center"><strong>3.</strong> Stek i 225 grader i 20 minuter<br /> <strong>4.</strong> Äääääät, jag åt med pasta och Hugo med sallad =)</p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2013/04/IMG_6105-1.jpg"> </a></p>