Hörni påsken närmar sig. Visste du att vi svenskar konsumerar hela 2000 ton ägg under påskveckan? 🥚 Jag laddar inför påsken med den här smarriga ugnsomeletten med soltorkade tomater & chèvre (ni vet ju hur galen jag är i chèvre). Enkel mat i fat Åt ugnsomeletten som lunch under arbetsdagarna och den smakade ljuvligt, testa själv till helgen! För fyra portioner behöver du: 6 ägg 1 dl mjölk 100 gram chèvre Salt Peppar Olivolja Fyllning: 2 nävar fryst eller tinad broccoli 1 burk strimlade soltorkade tomater Gör såhär: Sätt på ugnen på 175 grader. Vispa upp ägg, mjölk, salt och peppar i en skål. Skär kronärtskockan i mindre bitar och placera i en ugnsfast form tillsammans med de soltorkade tomaterna. Häll över äggstanningen och fördela getosten på toppen av gratängen. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter. 😋😋😋😋