Middag på endast 20 minuter, det är INTE dåligt! Och just pärlcouscous är en ny favorit. Vi fick med det i ett av Hello Fresh recept och sedan dess är vi fast. Och såhär i efterhand förstår jag inte hur vi har kunnat missa det för det är svingott. Låter man tokig när man säger att man tycker att det här är vackert? 😂 För fyra portioner behöver du: Pärlcouscous Grönsaksbuljong 4 kycklingbröstfilé 1 påse spenat 2 vitlöksklyftor 3 tomater 2 förpackningar krossade tomater Hönsbuljong En skvätt soya Honung 40 gram Riven ost Salt Peppar Gör såhär: Sätt på ugnen på 200 grader varmluft. Koka pärlcouscous enligt ansvisningarna. Stek kycklingen i en stekpanna tills den fått en stekt yta. Krydda kycklingen medan den steks och lägg den sedan i en ugnsfast form och låt stå i ugnen i 10-12 minuter (tills att kycklingen är genomstekt). Hetta upp en stekpanna på medelhög värme och fräs pressad vitlök och tomater i några minuter. Tillsätt krossade tomater, hönsbuljong, soya, lite honung, salt och peppar. Låt tomatsåsen stå och sjuda tills att pärlcouscousen är klar. Rör ner pärlcouscous, riven ost, en klick smör och spenat i tomatsåsen. Skär kycklingen i bitar och servera i lite djupare tallrikar 😋. Molly var så gullig. Noterade uppläggningen och sa "Vad fint du gjorde maten mamma".