Sedan Åsa och Emilio Ingrosso delade hur Emilio gör Carbonara är det, det enda rätta sättet att göra just en Carbonara. Glöm dränkt pasta i grädde med gröna ärtor som flyter runt som små jollar. På det här sättet blir det mer som en äggsås med god smak av parmesan. Barnen älskar Carbonara men vi hade varken spagetti eller bacon hemma så dagens middag får bli Carnonara med en twist- Gjord på färsk Tortellini. För fyra portioner behöver du: 2 förpackningar färsk Tortellini 200 gram kycklingbacon 8 äggulor 8 msk matlagningsgrädde 100 gram brynt smör 1 dl riven parmesanost Salt Peppar Gör såhär: Planera inför tillagningen i god tid så att både äggulor och brynt smör är rumstempererat. Koka Tortellinin efter anvisningar och stek kycklingbacon. Vispa äggulor och grädde med brynt smör och häll i riven parmesan pö om pö. Vispade äggulor & grädde Smaka av med salt och blanda äggsåsen med kokt tortellini och kycklingbacon. Toppa med mer riven parmesan 😋.