Med hemmagjord tomatsås och krämig burrata. Ibland så är ”Less is more” godast, inte sant? Den här pastan käkade vi i onsdags och Hugo gav rätten elva poäng av 10! Hugo: Hade det här varit en restaurang hade jag dricksat så sjukt mycket. Jag blev varm i hjärtat. När jag pratar kärlek gör jag det ofta via mat. Jag visar att jag älskar genom mat♥️ Det kändes festligt att käka en god pasta en helt vanlig onsdag. Så pass festligt att det för en liten stund kändes som helg- den känslan gav namnet till den här rätten! För fyra portioner himmelsk helgpasta behöver du: 800 gram körsbärstomater på burk 1 gul lök 3 vitlöksklyftor En kruka basilika Spagetti 4 burrata Salt Peppar Olivolja Gör såhär: Hacka lök och vitlök fint. Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek lök tills det fått färg. Häll i vitlök och basilika blad och fortsätt att steka i några minuter. Tillsätt tomater, salt och peppar. Rör om i påsen och låt såsen stå och puttra i 25-30 minuter. Koka pastan aldente och spara 1 dl pastavattnen innan du silar av pastan. Häll i vattnet i tomatsåsen och blanda i pastan. -Servera den goda pastan med burrata och lite extra basilika på toppen 😋