Det här vart otroligt gott! Att jag inte tänkt på att tillaga i gjutjärnsgrytan förut? Receptet är verkligen busenkelt och om du inte har en gjutjärnsgryta funkar en ugnsfast form utmärkt. För fyra portioner behöver du: 600 gram valfri färs 1 påse tacokrydda 1 paprika 10 körsbärstomater 1 liten burk majs 200 gram riven ost 2 dl créme fraîche Nachochips Serveringsförslag: Guacamole Sallad Tacosås Gör såhär: Sätt på ugnen på 200 grader. Hacka grönsakerna och fräs färsen med tacokrydda tills den fått önskad färg. Häll i dom hackade grönsakerna och blanda. Ställ färsen åt sidan och rör om den rivna osten och crempan i en bunke. Klicka ostkräm i färsen och stick ner nachochips. Ställ in gjutjärnsgrytan i mitten utav ugnen i 15 minuter. Titta till tacogratängen och täck över med folie om chipsen blir för mörka. Servera med guacca, sallad och tacosås 😋.