Okej, nu kan jag tänka mig att äta tacos varje fredag i minst sju år till! Den är tacogratängen vart himmelskt god, och busenkel att göra. Du behöver: 1 kilo köttfärs 2 påsar med tacokrydda 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 burk tacosås 3 dl crempa 200 gram färskost 150 gram riven ost Cocktailtomater 2 msk soja 1 msk paprikapulver Salt Peppar Smör/olja att steka i Gör såhär: Sätt på ugnen på 225 grader. Hacka löken, pressa vitlöken och stek tills det har mjuknat. Addera köttfärsen stek med tacokrydda och blanda i tacosåsen. Smaka av med soja, salt och peppar. Fyll en ugnsfast form med den färdigstekta tacofärsen och ställ åt sidan. Blanda crempa, färskost, ost och paprikapulver i en bunke. Pensla på oströran över tacofärsen i den ugnsfasta formen och toppa med halverade cocktail tomater. Låt gratängen stå i mitten utav ugnen i 25-30 minuter. -Servera med smarriga tillbehör!