Det kan vara så att vi har hittat ett recept som kommer bli en ny vardagsfavorit! Det vart krämigt och gott, älskar verkligen sweet chilisås. För fyra portioner behöver du: 500 gram kycklingbröst Ca 10 champinjoner 2 paprikor 4 dl matlagningsgrädde 2 dl sweet chilisås En skvätt kycklingfond Färsk timjan att garnera med Salt Peppar Olivolja Gör såhär: Sätt ugnen på 200 grader. Skär champinjoner i skivor, finhacka paprika och skär kycklingen i mindre bitar. Stek champinjonerna med salt och peppar i en torr stekpanna tills vätskan dunsat bort och ställ åt sidan. Stek paprikorna i olivolja tills dom mjuknat och addera svampen. Krydda kycklingen och stek hastigt i en stekpanna tills dom fått färg och lägg över i en ugnsfast form. Täck med champinjonerna och paprikan. Blanda matlagningsgrädde, sweet chili och kycklingfond i en bunke och häll över kycklingen och grönsakerna. Ställ i mitten utav ugnen i 20-25 minuter. Servera med ris och en god sallad 😋😋😋.