Förkokade postis redan under dagen för att detta skulle gå ännu fortare, och tog fram den frysta fisken samtidigt som jag gjorde i ordning frukosten. För dessa superenkla & smakrika fiskpaket för fyra portioner behöver du: 800 gram fisk (vi blandade torsk och lax) 5 stora, färdigkokta potatisar 2 tomater 1 purjolök 1 citron Blad från pak choi Gräslök Dill Salt Citronpeppar Gör såhär: Salta torsken och låt fisken ligga och dra i sig saltet i ca 20 minuter innan tillagning (ett tips jag fick från fiskbilen för att lyckas med torsken hemma). Sätt på ugnen på 175 grader. Riv ut fyra aluminiumpaket och lägg på en ugnsform med bakplåtspapper. Skiva potatisen, citronerna och purjolöken, tomater och pak choi. Fördela potatis, tomat och pak choi på aluminiumfoliet. Lägg fisken på och strö över dill, gräslök och purjolöken. Toppa med citronen och en klick smör. Stäng igen fiskpaketet ordentligt och stek i ugnen i ca 20 minuter. -Superenkelt, smakrikt och gott! Vi toppade fiskpaketen med tryffelmajonäs😋