Vi som reste till Alperna tillsammans bestämde att vi ska köra "Halv åtta hos mig" 😍.Tre bjudningar, en gång i månaden. Vi kommer att köra sist, i maj. Under veckan som gick blev standarden högre och högre. Så det är alltså jag som har startat en gemensam Pinterest med Hugo 🤣.Trots den höga standarden behöver det inte vara komplicerat. Ju mer man krånglar till det, desto svårare tror jag att man gör det för sig själv. Jag kom att tänka på en av Sturehofs desserter, deras prinsesstårta i glas. Allt vi ska bjuda på behöver jag provlaga, och detta blev faktiskt jättegott. Det kanske blev godare för att det serveras på ett annorlunda sätt? De fina blomglasen kommer ifrån Lagerhaus För Sturehofs klassiska prinsesstårta i glas använde jag:TårtbottenHallonsyltVaniljkrämVispgräddeMarsipanGör så här:Stansa ut tårtbotten och marsipantäcke med hjälp av glaset. Lägg tårtbotten i glaset och spritsa sylt. Bygg tårtan med ytterligare ett lager tårtbotten och spritsa vaniljkräm följt av vispgrädde. Lägg på täcket med marsipan. Pudra över florsocker och toppa den söta tårtan med en 🌹. Molly önskar ofta just prinsesstårta till hennes födelsedagar. Kanske gör denna kvällen innan och väcker henne med den. Testa själva till nästa dessert 🎂 .