Förra veckans läckra laxfrittata blev en hit! -Se mitt tidigare recept HÄR Så i helgen testade jag en ny smaksättning med smakstark chorizo som också blev en fullträff. Perfekt måltid när man vill att det ska gå relativt snabbt, det enda som krävdes var egentligen att förkoka potatisen. För ca fyra portioner behöver du: 2 schalottenlök 1 vitlöksklyfta 1 stor paprika En halv förpackning med körsbärstomater 300 gram chorizo 500 gram potatis (koka potatisen innan du sätter igång med receptet) 5 ägg 1 dl mjölk 0,5 msk höns eller grönsaksbuljong Smör Salt Peppar Gör såhär: Sätt på ugnen på 150 grader. Hacka lök, paprika, och chorizo. Halvera körsbärstomater och pressa vitlöken. Stek alltsammans i en stekpanna och krydda med salt och peppar, ställ blandningen åt sidan. Vispa ägg, mjölk och buljong. Smörj en ugnsfast form och lägg ned potatisskivor och korvblandningen. Häll över äggstanningen och grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter. Servera med god sås och sallad😋 -Måste passa på att tipsa om det här urgoda såsen från Salakis som vi äter till i princip ALLT just nu!