Kämpar på med förkylningen från soffan. Det onda i halsen har absolut blivit bättre men skulle inte säga att jag är kry ännu. Så i brist från energi från Pulkis delar jag ett recept ifrån helgen när vi fortfarande var friska. Vi firade in fredagen med inget mindre än skolans kebabgryta. Hade haft sån craving på det under hela veckan 😅. Själva kebaben kommer ifrån Schysst käk. Detta är inget samarbete men vill ändå lyfta dem för att jag tycker dom gör ett riktigt bra jobb med deras schyssta produkter. För fyra portioner behöver du: 1 förpackning klassisk kebab (från schysst käk) 1 flaska röd kebabsås (från schysst käk) 1 dl creme fraîche 1 gul lök 4 portioner ris Salt & peppar Gör såhär: Finhacka löken och stek den i olja till den blivit mjuk. Addera kebaben och stek ytterligare några minuter. Rör ner Röd kebabsås och crème fraiche och låt kebabgrytan sjuda upp. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt ris, grönsaker och vitlökskebabsås. Perfekta snabba och enkla måltiden på få ingredienser!