<p class="p3"><span class="s2">Måste ändå vara det finaste minnet vi har från plugget?</span></p> <p class="p3"><span class="s2"> </span></p> <p class="p3"><strong><span class="s2">Det är otroligt lätt att återskapa den nostalgiska såsen och jag använde: </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">3 dl gräddfil<br /> 1 dl creme fraiché<br /> 0,5 dl lättmajonäs<br /> 1 dl bostongurka<br /> 1 kruka finhackad färsk dill<br /> 1 msk citronsaft<br /> 1 tsk salt<br /> 1 tsk strösocker<br /> 1 nypa svartpeppar</span></p> <p class="p3"><strong><span class="s2">Gör såhär: </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">Blanda alla ingredienser till en sås och ställ in i kylskåpet tills det är dags att äta. Vi kikar såsen till panerad fisk med potatis och ärtor idag. I paneringen hällde jag i två msk mjölk och lite citron i äggen. Det gjorde verkligen fisken lite extra god </span><span class="s3">😋</span><span class="s2">.</span></p> <p class="p3"><span class="s2"> </span></p>