Igår utmanade jag barnen som säger ”att dom inte tycker om vit fisk”. Överlag äter dom allt men just vit fisk har blivit någon grej. Jag utmanade dem genom att hacka både lax och torsk, och ugnsbakade med den sås som jag lovar kommer få varenda unge att älska fisk (oavsett färg). Man vet att ett bra betyg är när någon slickar tallriken. Och reaktionen när tjejerna insåg att de just ätit vit fisk? Den var oslagbar 😅. För fyra portioner utav fisk i ugn med citron och gräslökssås behöver du:Torsk Lax Salt & pepparSås:2 dl crème fraiche En halv fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 förpackning färsk gräslök 1 citronGör såhär:Sätt på ugnen på 225 grader. Tärna fisken och placera i en ugnsfast form, salta och peppra. Hacka gräslöken fint och riv av skalet på citronen.Koka upp crempa, fiskbuljong och vatten. Addera gränslös, skalet av citronen och en skvätt citronsaft. Smaka av med salt och peppar.Häll såsen över fisken och grädda i mitten utav ugnen i 15 minuter. Servera med kokt potatis och broccoli 😋😋.