<p class="p3"><span class="s2">Såg det här receptet på ICA i förra veckan och blev påmind om att barnen älskade morotsbiffar på förskolan. Tänkte att det var upp till bevis om mamma kunde göra lika goda och det kunde hon!</span></p> <p class="p3"><span class="s2"> </span></p> <p class="p3"><strong><span class="s2">För 8 stycken biffar behöver du: </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">3 stora morötter</span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 paket halloumi (250 gram) </span></p> <p class="p3"><span class="s2">2 ägg</span></p> <p class="p3"><span class="s2">3/4 dl ströbröd </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Salt</span></p> <p class="p3"><span class="s2">Peppar </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Olja </span></p> <p class="p3"><strong><span class="s2">Gör såhär: </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">Sätt på ugnen på 250 grader och klä en ugnsfast form med bakplåtspapper. Riv morötter och halloumi i en bunke. Knäck ägg, häll i ströbröd, salt och peppar. Blanda ihop ”färsen”. Forma till biffar med oljade händer och stek biffarna i en stekpanna mer olja två minuter per sida.</span></p> <p class="p3"><span class="s2"> </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Placera biffarna i formen och grädda i ugnen 15-20 minuter</span><span class="s3">😋😋😋😋</span><span class="s2">.</span></p> <p class="p3"><span class="s2"> </span></p>