Vardagen är tillbaka och likaså veckans matsedel. Under sommaren och semestern har vi käkat så sjukt mycket gott men tror att jag förätit mig på vissa saker, bland annat burata och pil pil räkor. Jag uppskattar ändå vardagen, rutinerna och det vanliga. SKÖNT att vara tillbaka även i veckans matsedel. Igår testade jag att göra någonting nytt, nämligen Pad thai! För fyra portioner behöver du: 1 paket med risnudlar 400 gram strimlad kyckling 300 gram vitkål 1 morot Ett vispat ägg En halv flaska av Santa Marias ”Asian Wok Pad Thai -Egentligen så ska man även ha 1 dl jordnötter att garnera med men för många år sedan blev jag magsjuk efter att ätit flygande Jakob så sen den dagen kan jag inte äta mat som har nötter i sig Gör såhär: Tillaga nudlarna efter anvisningar. Bryn kycklingen i en wokpanna och addera sedan strimlad vitkål och morot på hög värme. Gör plats i wokpannan för att steka ägget under omrörning. Klipp de färdigkokta nudlarna grovt och häll i wokpannan tillsammans med såsen och rör om. Servera med en limeklyfta😋.