Kände mig totalt oinspirerad i helgen när jag scrollade på mathem. ”Jahapp, vad ska vi käka i veckan?”. Plötsligt dök den här godingen upp och då blev jag påmind om en fiskrätt som jag gjorde för drygt ett år sedan Crempa med smak av saffran och tomat Den här smaksättningen är riktigt, riktigt vass och trots att ingen i familjen egentligen gillar saffran älskar alla just den här fiskgratängen. För att öka proteinet i rätten adderar jag keso. För 4 portioner proteinrik lax med saffran och tomat behöver du: 4 laxfiléer Ett paket keso En burk crempa med saffran och tomat Citron Salt Citronpeppar Gör såhär: Sätt på ugnen på 225 grader. Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Salta, peppra och kläm saften från en citron. Blanda keso och crempa i en bunke och täck röran över laxen. Låt fiskgratängen stå i mitten utav ugnen i 25 minuter. Servera med ris och sallad! Ni kan tacka mig efteråt 😋