Innehåller reklam för Hello Fresh Det här är ett av recepten från veckans leverans från Hello Fresh. Portugisisk inspirerad kycklingburgare... Det lät så himla gott och VAR så himla gott! Tips, tips, tips till helgens middag! För fyra portioner behöver du: 1 kg potatis 4 kycklingbröstfilé 4 briochebröd En påse salladsmix 2 rödlök 2 tomater 2 vitlöksklyftor 100 gram majonnäs Panamat krydda Salt Peppar Olivolja Gör såhär: Sätt på ugnen på 220 grader varmluft. Skär oskalad potatis till tunn pommes och placera dem i mitten utav ugnen med salt och olivolja i 25-30 minuter. Skiva upp grönsaker. Blanda salt, pressad vitlök, panamat krydda och olivolja i en bunke. Skär tunna snitt på kycklingbröstfilén för att ”öppna upp den” och marinera i bunken. Stek kycklingen tills den fått färg och blivit genomstekt. Värm briochebrödet i ugnen i ca 3 minuter. Bre brödet med majonnäs och toppa med kyckling, sallad, skivad lök och skivad tomat. Servera med pommes på sidan😋😋😋😋. Tips- Klipp ett litet popcornfodral och servera pompan i den ♥️ -Glöm inte bort att min kod fortfarande gäller. Uppge "HELLOPAULA" och få upp till 565 kronor rabatt på dina fyra första boxar 💚