Ingredienser Portioner: 8 100 g smör eller margarin 30 pepparkakor Fyllning 200 g philadelphiaost 1 1/2 dl socker 3 ägg 1 msk finrivet apelsinskal 2 msk pressad apelsinsaft Topping 2 dl crème fraiche 1/2 - 1/2 dl florsocker 1 apelsin pepparkakor Så här gör du 1.Sätt ugnen på 175°C. 2.Smält matfettet och låt det svalna lite. Mixa eller stöt pepparkakorna. Rör ner matfettet i pepparkakssmulorna. Bred ut det i en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter (för 8 port). Ställ in formen mitt i ugnen och grädda i 10 minuter. 3.Blanda ihop ost och socker. Rör ner ett ägg i taget och till sist apelsinskal och saft. Bred ut smeten på pepparkaksbotten. Ställ in formen mitt i ugnen och grädda ca 30 minuter. Låt kakan kallna. 4.Rör ihop crème fraiche och florsocker. Bred ut detta på kakan och garnera med apelsinskal och pepparkakssmulor.