Temat för maten den här veckan blev visst Halloween. Köttbullarna blev ögonbullar 👀. Skär ut en liten rund cirkel av mozzarella och oliver. Sätt på köttbullarna och vips har du ögonbullar! För sex portioner pasta med ögonbullar i tomatsås behöver du: 600 gram valfri färs 1 dl ströbröd 1,5 dl mjölk 1 ägg 1 pressad vitlöksklyfta Finhackad persilja Salt Peppar Tomatsås: 1 lök 2 vitlöksklyftor 2 burkar krossade tomater 1 msk tomatpuré 1 knippe färsk basilika Ca 2 dl vatten Olivolja Salt Peppar Gör såhär: Sätt på ugnen på 200 grader och börja med tomatsåsen. Finhacka lök och stek i olivolja tills det har mjuknat. Tillsätt vitlök och stek lite till. Häll i resterande ingredienser och låt tomatsåsen stå och puttra långsamt under lock medan du fortsätter med köttbullarna. Blanda ströbröd och mjölk och låt blandningen svälla i ca 10 minuter. Tillsätt resterande ingredienser och blanda till en jämn smet med händerna. Rulla stora köttbullar och placera dem i en ugnsfast form. Ringla över lite olivolja och ställ köttbullarna i mitten utav ugnen i 15 minuter. Koka pasta och blanda pastan med tomatsåsen. Servera pastan ur ett stort fat och toppa med ögonbullarna.