Vad kan egentligen INTE bli gott när man gratinerar med just parmesan? Detta vart himmelskt gott och var busenkelt att göra. Jag gillar mat som i princip ugnen sköter åt en i vardagen. För ca fyra portioner behöver du: 600 gram kycklingfilé 450 gram fryst bladspenat (tinad) 2,5 dl matlagningsgrädde 1/2 msk dijonsenap 1 hönsbuljongtärning 1 pressad vitlöksklyfta 2 dl riven parmesan Salt Peppar Smör Olja Gör såhär: Sätt på ugnen på 225 grader. Smöra en ugnsfast form och lägg bladspenat i (pressa ut vätskan ur spenaten innan). Stek kycklingen i en stekpanna och krydda. Stek tills dess att kycklingen har fått en fin stekyta. Lägg den stekta kycklingen på spenaten i den ugnsfasta formen. Koka upp grädde, dijonsenap, hönsbuljong, vitlök i en kastrull. Smaka av med salt och peppar. Häll över såsen över kycklingen i den ugnsfasta formen och strö över parmesan. Grädda i mitten utav ugnen i ca 25 minuter 😋😋😋😋😋