<p class="p3"><span class="s2">Aptiten är lite sisådär efter operationen men hade handlat för den här krämiga taccopastan som Molly önskade i helgen när vi gjorde matsedeln. Det vart verkligen superkrämigt & gott. Leonore skickade i sig två portioner! </span></p> <p class="p3"><strong><span class="s2">För sex portioner behöver du: </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">400 g pasta </span></p> <p class="p3"><span class="s2">400 färs </span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 gul lök</span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 påse tacokrydda</span></p> <p class="p3"><span class="s2">400 g krossad tomat</span></p> <p class="p3"><span class="s2">2 msk tomatpuré</span></p> <p class="p3"><span class="s2">150 g riven ost</span></p> <p class="p3"><span class="s2">Ca 6-7 dl vatten</span></p> <p class="p3"><span class="s2">Salt & peppar</span></p> <p class="p3"><strong><span class="s2">Gör såhär: </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">Hacka löken och fräs i en gryta. Häll ned färsen och tacokryddan och stek under omrörning. Häll i krossade tomater, tomatpuré och vatten och krydda med salt och peppar. Låt tacofärsen puttra under lock i 20 till 30 minuter. </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Häll sedan i pastan och sänk värmen på grytan. Sätt återigen på locket och låt sjuda tills pastan mjuknat (häll i mer vatten om det känns torrt). Avsluta med att strö på riven ost och rör om innan servering </span><span class="s3">😋.</span></p> <p class="p3"><span class="s3"> </span></p>