På Hugos födelsedag lagar jag ALLTID Oxfilépasta om vi käkar hemma. Igår var inget undantag. Hugos föräldrar och bror var också här på middag och alla tyckte att den var krämig och god. Barnen bad mig laga pastan idag igen🙈. För fyra portioner behöver du: 500 gram pasta (gärna en sort där sås kan fastna i typ snäckor) En stor gul lök Två klyftor vitlök 1 paket champinjoner 500 gram oxfilé 4 dl matlagningsgrädde En kruka färsk timjan Oxfond Soja Salt och peppar Tryffelolja Parmesan Gör såhär: Sätt på pastavatten och följ instruktionerna. Hacka lök, vitlök, champinjoner och halva förpackningen av timjan. Fräs någon minut innan du slänger ner dom skivade champinjonerna. Häll på grädde, buljong och soja och låt såsen puttra i ca 10 minuter. Stek köttet i en egen panna, salta och peppra. När pastan har kokat klart så blanda ihop med såsen och köttet. För att servera pastan lite roligare brukar jag lägga upp allt på ett stort fat, riva på parmesan, timjan och avsluta med att dra över en massa god tryffelolja😋.