Dagen har gått i ETT och timmen innan skjutsandet av barnens aktiviteter slängde jag ihop kvällens middag.Jag är säkert sist på pucken att testa One pot dumplings. Adderade lite extra protein i min, och HERRE MIN SKAPARE vad gott det vart! För fyra portioner behöver du:400 ml kokosmjölk2 msk röd curry2 msk osockrad jordnötssmör2 msk soja1 msk kycklingfond1 pressad vitlöksklyftaSaften ur en limeSalladslökEn stor näve spenatCa 400 gram kyckling, strimlad2 paket frysta dumplingsTopping:SesamfrönKorianderCrispy chili oilGör såhär:Sätt på ugnen på 200 grader. Stek kycklingen i några minuter så den får en fin stekyta. Häll i kokosmjölk, röd curry, jordnötssmör, pressad vitlök, soja,kycklingfond, saften från en lime och hackad salladslök i en ugnsfast form och rör om med en visp.Toppa med spenat, kyckling och dumplings. Grädda i mitten utav ugnen i 20 minuter. Toppa med sesamfrön, koriander och crispy chili oil 😋😋😋.