@mat_stockholm made me do it! Maja och Clara var hemma hos mig tidigare i höstas och lagade mat i bistron. Sedan dess följer jag dem på instagram och det är nästan farligt. Gottig mat i massor som får det jag hade tänkt laga att kännas tråkigt 😂. Omelett är livets brunch och jag älskar allt som har med ägg att göra. Just omelett har jag tyckt varit svårt att tillaga hemma. Det har aldrig blivit som den man äter ute men idag gav jag mig f*n på att lyckas. För en portion behöver du: 3 ägg Salt Svampröra: Skogschampinjoner Pressad vitlök En skvätt matlagningsgrädde Lite soja Smör att steka i Salt Gör såhär: Hacka svampen och stek i smör. Tillsätt pressad vitlök, en skvätt grädde, soja och salt. Stek tills det blir en krämig svampröra. Vispa ägg och salt i en bunke. Häll den uppvispade äggen i en stekpanna på låååååååg värme. När omeletten börjar bli klar, bre svampröran på och vik omeletten med hjälp av en stekspade (jag använde två för att få bättre grep). Toppa omeletten med riven pecorino och spenat. Snacka om en lyrrig tisdagslunch! 😋