Det känns som att det redan är sommarlov och att man på ett eller annat sätt får in sommaren i varendaste dag. I eftermiddag kommer farmor och farfar hit så slängs ihop en busenkel smulpaj som jag valde att göra lite nyttigare än den traditionella - Med smak av det bästa av sommaren! Jordgubbar och rabarber... Kan det bli somrigare? För åtta portioner behöver du: Fyllning: 500 gram rabarber 250 gram jordgubbar 3 msk Nicks suger replacement 2 msk potatismjöl 1 tsk Kockens SUPERKRYDDA Smuldeg: 4 dl fiberhavregryn 2 msk Nicks sockerfri honung 1 tsk äkta vaniljpulver 75 g smör 1 msk vatten Gör såhär: Sätt på ugnen på 175 grader. Ansa och skär rabarber i skivor, jordgubbar likaså och lägg i en form. Blanda Nicks socker, potatismjöl och SUPERKRYDDA och strö över frukten. Blanda alla ingredienser till smuldegen och fördela över frukten. Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter. Smulpajen vart LJUVLIG, du måste testa!