Skrek när jag såg det här receptet som bakgurun Camilla Hamid tagit fram & ville testa att baka dem direkt! Veganska, glutenfria, fritt från vitt socker och smakar helt fantastiskt. Dessa kommer jag utan tvekan att baka igen. För 9 kakor behöver du: Ett paket kikärtor avrunna och sköljda 1 krm vaniljpulver 1 dl mandelsmör 2 msk agavesirap 1 tsk bakpulver 1 krm salt 1 kaka med mörk choklad Gör såhär: Mixa ihop alla ingredienser. Grovhacka chokladen och häll ned i smeten men spara ca en tredjedel som topping. Ställ in kakdegen i kylskåpet i 30 minuter. Sätt på ugnen på 175 grader och klicka ut nio stycken kakor på en plåt med bakplåtspapper. Toppa med choklad och grädda kakorna mitt i ugnen i 15 minuter. Chokladkakor med mjölk är sen gammalt 😋. Kakorna vart förvånadsvärt goda, du måste testa att baka!