Alá My Kitchen Stories Det är livsfarligt att följa inspirerande matkonton på instagram. Camilla Hamid är ett av mina absoluta favorit matkonton på instagram just för att hon postar så oerhört barnsligt goda grejer. Hon la upp den här pajen i förra veckan och då tänkte jag på en gång "det här måste jag testa!". Jag menar Center... vem gillar INTE det? Den här centerpajen kräver som rubriken antyder alltså ingen ugn. Den gräddar sig själv i kylskåpet. Camilla Hadid har tagit fram en oemotståndlig paj med spröd chokladbotten, krämig kolafyllning, mjölkchokladganache och center. Den var precis sådär barnsligt god som jag hade föreställt mig och den här pajen kommer jag definitivt att göra igen. Perfekt till någons födelsedag, till någon som tycker om choklad. Känner jag min familj rätt kommer dom att önska sig den här centerpajen igen redan till alla hjärtans dag 😂. För 12 bitar behöver du: -En rektangulär pajform med avtagbara kanter. Min kommer från Sabor Botten: 10 st digestivekex 75 gram smör 3 msk kakao Fyllning och topping: 1 burk karamelliserad mjölk 200 gram mjölkchoklad 1 dl vispgrädde 2 rullar center Flingsalt Gör såhär: Mixa kexen till smulor i en matberedare. Smält smöret och häll i matberedaren tillsammans med kakao. Mixa tills dess att det har blivit en formbar massa. Tryck ut massan med hjälp av baksidan av en sked i pajformen. Ställ in pajen i kylskåpet i 30 minuter. Bred ut den karamelliserade mjölken på pajen och ställ tillbaka in i kylskåpet medan du gör toppingen. Lägg mjölkchokladen i en värmetålig skål. Häll upp vispgrädden i en kastrull och värm tills den precis är påväg till att börja koka. Häll den varma grädden över chokladen och rör om tills dess att du får en jämn och fin chokladsmet. När chokladsmeten av svalnat och tjocknat är den redo att bres på pajen. Toppa med center och flingsalt och ställ tillbaka centerpajen i kylskåpet för att låta pajen stelna innan servering. -Ni MÅSTE testa den här! Tryck på hjärtat om du hade önskat mer bak här inne ❣️.