Ni som vet, VET! Den här grytan har hängt med under flera år och jag lagar den minst en gång varannan vecka just för att den är så god och lättlagad. Vissa rätter blir sådana där ess i rockärmen och den här grytan är en sån. Därför kände jag att den förtjänade lite uppmärksamhet under min och Mikaelas arbetsdag. Det bästa med den här grytan är att innehållet går att variera gång från gång. Släng i de grönsaker du har hemma i kylen eller frysen! Just den här gången använde jag (för fyra personer): 600 gram kycklingstrimlor 2 gula lökar 1 vitlöksklyfta 1 röd paprika Spenat Frysta ärtor 5 dl créme fraîche En skvätt matlagningsgrädde 3 msk curry 1 msk soya En skvätt kycklingfond Salt Peppar Olivolja Gör såhär: Hacka lök, paprika och pressa vitlök. Stek kycklingen i en gryta i olivolja. Häll i lök, vitlök och paprika och stek tills det fått fin färg. Salta och peppra. Blanda i crempa, matlagningsgrädde, curry, soya och kycklingfond. Vänd i spenat och de frysta ärtorna. -Klar på nolltid, supergott och går att variera innehållet utifrån vad man har hemma😋