<p style="text-align: center">Lusten till att laga mat fortsätter och idag blev det kycklingköttbullar med currysås:</p> <p style="text-align: center"><strong>1 kg kycklingfärs</strong><br /> <strong>Matfett till stekning</strong><br /> <strong>2 äggulor</strong><br /> <strong>salt</strong><br /> <strong>vitpeppar</strong></p> <p style="text-align: center"><em>Sås:</em><br /> <strong>5 dl valfri kokbar grädde</strong><br /> <strong>Ca 2 msk currypasta</strong><br /> <strong>Salt och peppar</strong><br /> <strong>Ev, maizena ljus snabbredning</strong></p> <p style="text-align: center"><em>Tillbehör:</em><br /> <strong>Ris</strong><br /> <strong>Kokta morötter</strong></p> <p style="text-align: center"><em>Tillagning:</em><br /> Blanda färsen med ägg, salt och vitpeppar. Forma till köttbullar och lägg på vattensköljd skärbräda. Bryn köttbullarna runt om och låt eftersteka på svag värme i ett par minuter. Tillsätt grädde och rör ner currypasta. Låt puttra utan lock i ca 5 minuter och red av med snabbredning.</p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2013/10/IMG_2569-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">Currysås</p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2013/10/IMG_2574-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2013/10/IMG_2572-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2013/10/IMG_2577-1.jpg"> </a></p>