Vad blev det för mat idag? Jo ugnskyckling i örter, ris ( till Hugo Bea, inte till mig!), sallad och fetaoströra Kycklingen: 6 kcklingklubbor Färsk timjan Färsk rosmarin Rödvinsvinäger 3 vitlöksklyftor Olivolja Salt & peppar Gör såhär: Sätt på ugnen på 200 grader. Ögonmåtta rödvinsvinägern och olivojan i en bytta. Hacka ner timjan, rosmarin och vitlök. Salta och peppra och häll sedan ner kyckling i marinaden. Låt kycklingen stå ett tag innan du placerar dom på en ugnsäker form. Låt kycklingen stå i ugnen i ca 50 minuter. Fetaoströran: 1,5 dl créme fraiche 100 gram fetaost 1 vitlöksklyfta Färsk timjan Ca 1 tsk honung Salt & peppar Gör såhär: Vispa ner crème fraichen tillsammans med smulad fetaost. Pressa vitlöken. Klipp ganska mycket timjan och ringla i honungen. Smaka av med salt och peppar. Sallad