Min vecka har varit allt annat än lyxig och smakfylld. Kände ett starkt behov av att göra, äta och se någonting vackert och mitt offer blev croissanter. Croissanter gör alla frukostar festligare. Det bästa jag vet på en frukostbuffé utomlands är att ta en croissant och doppa i en liten skål med Nutella. Det sägs att bakverket ursprungligen kommer ifrån Österrike men som vi alla vet är det vanligt i 🇫🇷. 4 tips på smakfyllningar: -Parmesanpiffad äggröra med avokado Ingenting slår mina äggröror! Jag sätter alltid på plattan på medelhög värme men knäcker äggen innan det hunnit bli varmt i pannan. Sedan rör jag runt med den här special-omelettsvispen som jag har köpt på Cervera. Jag rör om tills äggröran fått önskad konsistens. -Bruschetta med pesto, mozzarella & tomat -Snickers croissant Nu har vi lämnat de matiga och fortsätter med the good stuff. Vad sägs om en helgcrossiant med smak av snickers? Fylld med jordnötssmör, banan och chokladsås😋. -Hallondröm Eller en hallondröm fylld med hallonglass & färska hallon. Vilken smakfyllning fastnade du för? Erkänn att det vattnas i munnen 😋