<p class="p3"><span class="s2">Den här laxpastan är jag uppvuxen med. Älskar att komma hem till mamma och känna på doften att ”idag blir det laxpastan”.</span></p> <p class="p3"><span class="s2"> </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Busenkel att tillaga och Hugo och barnen tycker om rätten lika mycket som jag. <strong>För fyra portioner behöver du: </strong></span></p> <p class="p3"><span class="s3">500 gram lax</span></p> <p class="p3"><span class="s3">1 gul lök</span></p> <p class="p3"><span class="s3">1 klyfta vitlök</span></p> <p class="p3"><span class="s3">4 dl matlagningsgrädde</span></p> <p class="p3"><span class="s3">2 kuber fiskfond</span></p> <p class="p3"><span class="s3">Ärtor</span></p> <p class="p3"><span class="s3">Spenat</span></p> <p class="p3"><span class="s3">Dill</span></p> <p class="p3"><span class="s3">Salt</span></p> <p class="p3"><span class="s3">Citronpeppar</span></p> <p class="p3"><strong><span class="s4">Gör såhär:</span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">Hacka löken och fräs i en stekpanna. Tillsätt grädde, fiskfond och dill. Låt såsen stå och puttra en stund. Tillsätt ärtor, spenat och laxen i bitar. Låt såsen puttra ytterligare en stund och peppra MASSOR av citronpeppar!</span></p> <p class="p3"><span class="s2"> </span></p>