Det kändes som att sommaren officiellt tog slut idag. Regnet har öst ner hela förmiddagen. Men när det är ruskigt ute är det mysigt inne. Gjorde en otroligt god och krämig kycklinggryta till lunch, som senare blir familjens middag. Krämig och superenkel att göra För fyra portioner behöver du: 700 g kyckling (i strimlor eller bitar) 2 vitlökar 1 gul lök 2 msk röd pesto 200 g färskost 3 dl mjölk 1 tsk soja 1 kycklingbuljongtärning 2 dl finriven parmesanost (hade råkat handla fel men det gick lika bra) En burk oliver utan kärnor Salt & peppar Gör såhär: Skala och finhacka lök och vitlök. Stek kycklingen i en gryta och tillsätt lök och vitlök när det börjat få färg. Stek en stund och tillsätt sedan peston. Addera färskos och mjölk och låt allt koka upp. Ha sedan i buljong och låt grytan koka i ca 15 minuter. Blanda i riven parmesan och oliver. Smaka av med salt och peppar och servera ihop med ris.