<p class="p3"><span class="s2">Öppnade kyl och frys för att skrapa ihop en middag. Utgick från ett paket strimlad kyckling. </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Kycklinggrytan vart inte alls tokig, tvärtom!</span></p> <p class="p3"><span class="s2"> </span></p> <p class="p3"><strong><span class="s2">För fyra portioner tog jag: </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">1 paket strimlad kyckling</span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 hackad schalottenlök </span></p> <p class="p3"><span class="s2">En näve hackade cocktailtomater</span></p> <p class="p3"><span class="s2">En påse spenat (65 g) </span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 burk creme fraîche </span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 dl matlagningsgrädde </span></p> <p class="p3"><span class="s2">2 msk kycklingfond </span></p> <p class="p3"><span class="s2">2 msk tapenade av soltorkade tomater </span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 paket fetaost </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Salt & peppar </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Olivolja </span></p> <p class="p3"><strong><span class="s2">Gör såhär: </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">Stek kycklingen i olivolja. Salta och peppra. Addera hackad schalottenlök och cocktailtomater och stek tills de mjuknat. Häll i crempa, matlagningsgrädde, kycklingfond och tapenade och låt grytan koka upp en liten stund på medelhög värme. </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Sänk temperaturen på pannan och häll i smulad fetaost och spenat. Rör om tills att spenaten minskat i storlek och käka med valfritt tillbehör </span><span class="s3">😋</span><span class="s2">.</span></p> <p class="p3"><span class="s2"> </span></p>