<p class="p1"><span style="font-size: inherit;"><br /> En favorit blev det till middag idag- gräddig kyckling med spenat & soltorkade tomater.</span></p> <p class="p1"><span style="font-size: inherit;"> </span></p> <p class="p3"><strong><span class="s3">För ca fyra portioner utav min gräddiga kyckling behöver du:</span></strong></p> <p class="p3"><span class="s3">500 gram strimlad kyckling </span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 lök Lök </span></p> <p class="p3"><span class="s2">2 vitlöksklyftor</span></p> <p class="p3"><span class="s2">Ett paket färsk spenat</span></p> <p class="p3"><span class="s2">En burk strimlade, soltorkade tomater</span></p> <p class="p3"><span class="s2">2 dl matlagningsgrädde</span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 burk créme fraiche </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Kycklingbuljong</span></p> <p class="p3"><span class="s2">Salt</span></p> <p class="p3"><span class="s2">Peppar</span></p> <p class="p3"><strong><span class="s3">Gör såhär:</span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">Hacka lök och pressa vitlök. Stek löken och lägg i kycklingen. Genomstek kyckling och häll med créme fraiche, soltorkade tomater, buljong, salt och peppar. Låt grytan puttra och vänd sedan ned spenat.</span></p> <p class="p3"><span class="s4">Servera med pasta, ris, bulgur, quinoa eller matvete!</span></p> <p class="p3"><span class="s4"> </span></p>