<p class="p3"><span class="s2">Jag älskar snabblagade kycklinggrytor. Både smaker och grönsaker går att variera i det oändliga!</span></p> <p class="p3"><span class="s2"> </span></p> <p class="p3"><strong><span class="s2">För fyra portioner behöver du: </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">500 gram kycklingbitar </span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 gul lök </span></p> <p class="p3"><span class="s2">200 gram svamp</span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 röd spetspaprika</span></p> <p class="p3"><span class="s2">2 msk soja</span></p> <p class="p3"><span class="s2">2 dl matlagningsgrädde </span></p> <p class="p3"><span class="s2">2 msk kalvfond </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Salt & peppar </span></p> <p class="p3"><strong><span class="s2">Gör såhär: </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">Hacka svamp, lök och paprika.</span></p> <p class="p3"><span class="s2"> <br /> Blanda kycklingen med soja och stek kycklingen och grönsakerna pö om pö. Salta och peppra. </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Häll i matlagningsgrädde och kalvfond i grytan. <br /> Tillsätt vatten alternativt lite vetemjöl om grytan behöver mer sås/bli tjockare. </span><span class="s2" style="font-size: inherit;">Låt grytan sjuda på låg värme så att den blir sådär krämig och god. Servera med ris och haricoverts </span><span class="s3" style="font-size: inherit;">😋</span><span class="s2" style="font-size: inherit;">.</span></p> <p class="p3"><span class="s2" style="font-size: inherit;"> </span></p>