Vi fick världens härligaste matbud från Granarolo! Till budet kom ingredienser till en krämig och god och krämig citronpasta som Catarina König tagit fram. Pastan var busenkel att laga: Håll i er nu… och skåda Kanelbullebruschetta! Det var en dessert helt i våra smaklökar och jag kan inte förstå hur jag kan ha missat twisten på kanelbulle. Bjud på detta nästa middag! För fyra portioner behöver du: 4 kanelbullar 8-12 jordgubbar 150 gram Granarolo Mascarpone 2 dl vispgrädde 1 tsk vaniljsocker 0,5 dl florsocker Gör såhär: Vispa ihop Mascarpone, vispgrädde, vaniljsocker och florsocker. Häll ner i en spritspåse. Skär jordgubbarna i tunna skivor. Skär av locket på bullarna och grilla insidan på lock och botten. Lägg jordgubbsskivorna på kanelbullebotten och spritsa mascarponekrämen på jordgubbarna. Lägg på locket och njut 😋. //Trevlig älg ❣️.