Snön har farit ner från himlen hela dagen, vilket aprilskämt. Hade en romantiserad bild att vi skulle spendera påsklovets dagar utomhus. Cyklandes eller i rampen. Det ser ut som att det får bli pulkabacken imorgon. Med pulkor som redan är undanlagda för vintern 🙃. För att muntra upp oss själva bakade vi idag en kladdkaka fylld och toppad med strössel. Vi använde: 100 g smör 100 g vit choklad 2 ägg 1,5 dl strösocker 2 dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker En halv dl strössel Gör såhär: Sätt på ugnen på 175 grader. Smöra en springform med rumstempererat smör. Smält smör och vit choklad och låt de stå. Blanda ägg och socker i en bunke. Tillsätt vetemjöl och vaniljsocker. Blanda ihop allt innan smör & chokladen tillsätts. Rör om tills smeten blivit klumpfri, avsluta med att hälla i strösslet. Häll ner smeten i formen och grädda mitt i ugnen i ca 18 minuter. Låt kladdkakan svalna innan den får vila minst en timme i kylen innan servering. Toppa med maräng och lite mer strössel 💗.