<p class="p3"><span class="s2">I helgen så ville Leonore baka. </span></p> <p class="p3"><span class="s2"><strong>Paula</strong>: Vad vill du baka då? </span></p> <p class="p3"><span class="s2"><strong>Leonore</strong>: Kladdkaaaaaka!</span></p> <p class="p3"><span class="s2"> <br /> </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Hittade ett recept som tydligen vann 2015. </span><span style="font-size: inherit;">En klassisk kladdkaka i all sin enkelhet med en nötig smak av brynt smör i kombination med flingsalt. Kan ha varit den bästa kladdkakan vi någonsin har bakat!</span></p> <p class="p3"><strong><span class="s2">För 10 bitar: </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">125 g smör </span></p> <p class="p3"><span class="s2">3 dl strösocker </span></p> <p class="p3"><span class="s2">1,5 dl vetemjöl </span></p> <p class="p3"><span class="s2">1,5 tsk vaniljsocker </span></p> <p class="p3"><span class="s2">4 msk kakao </span></p> <p class="p3"><span class="s2">0,5 tsk flingsalt </span></p> <p class="p3"><span class="s2">2 ägg</span></p> <p class="p3"><strong><span class="s2">Gör såhär: </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">Sätt på ugnen på 150 grader. Smörj formen och bryn smöret. Rör ner smöret med resten av ingredienserna och blanda till en jämn smet. </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Grädda kladdkakan i mitten utav ugnen i 25 minuter.</span></p> <p class="p3"><span class="s2"> <br /> </span></p>