I helgen fick jag världens prestationsångest (🤣) när grannarna bjöd över till ”fika” och det visade sig vara ett uppdukat dessertbord med allt mellan hemmagjorda cup cakes till pajer. -Nu ska jag också bli en bullmamma Tänkte jag och började spåna på vad jag skulle vilja baka, på vad jag riktigt älskar. Jag älskar kanelbullar och jag tycker om småkakor så det landade i: Kanelbullesnittar Var hur enkelt som helst och har redan fått mersmak för att avancera baket till nästa vecka! För ca 25 stycken snittar behöver du: 150 gram rumsvarmt smör 1,5 dl strösocker 1,5 msk vaniljsocker 1,5 msk ljus sirap 3,5 dl vetemjöl 1,5 tsk bakpulver Kockens SUPERKRYDDA - Kanel, kardemumma, ingefära 1 ägg Pärlsocker Gör såhär: Sätt på ugnen på 175 grader. Blanda smör, strösocker, vaniljsocker, sirap, vetemjöl, bakpulver & Kockens Superkrydda till en smidig deg. Halvera degen och rulla ut två längder på en plåt med bakplåtspapper. Pensla längderna med ägg, krydda med lite extra Superkrydda och häll på pärlsocker. Grädda i ugnen i ca 10 minuter och låt det svalna innan du skär upp till snittar. -Förvara dom i en burk (eller i frysen) och plocka fram vid nästa fika tillfälle😋