För att fira kanelbullens dag i efterskott bakade jag den här ljuvliga kanelbullekakan. Knaprig på utsidan och saaaftig på insidan! Ingredienser: 1 mogen banan 2,5 dl Mandelmjöl 2,5 msk Stevia strö 2 tsk Kanel 1/2 tsk Kardemumma 2 tsk Bakpulver 1/2 tsk Salt 1 msk smält kokosolja 0,75 dl valfri mjölk Kanelswirl: 1,5 msk Smält kokosolja 2 tsk Kanel 1 msk Stevia strö Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke och ha sedan i de blöta ingredienserna. Blanda ihop väl och häll sedan i en smord liten brödform (eller använd bakplåtspapper i formen). Blanda ihop kokosolja, kanel och sötning. Droppa ut blandningen med en sked och använd sedan en kniv för att göra swirls. Grädda i ugnen i ca 30 minuter. Låt kakan svalna ett tag innan uppskärning 😍.