Förbereddes igår och gräddades imorse till en sista jullovsfrukost ❄️❤️. Frallorna var verkligen supergoda och superenkla att göra. Vi utgick från Camilla Hamids recept. Det bästa är att vi har jäst, vallmofrön och alla de andra ingredienserna kvar, så det lär bli en repris till helgen 🥰.För 16 frallor använde vi:25 g färsk jäst1 dl kall mjölk1 msk flytande honung5 dl kallt vatten2 msk rapsolja2 tsk salt13 dl vetemjöl1 dl blå vallmofrön att garnera medGör så här:Kvällen innan, smula jästen i en rymlig bunke och blanda med mjölk, honung, vatten och olja tills jästen löst upp sig. Tillsätt vetemjöl och salt och rör ihop till en kladdig deg. Plasta in bunken och låt degen stå över natten. Morgonen efter, sätt på ugnen på 225 grader. Från… …Till 😍. Dela upp degen på ett rikligt mjölat underlag i 16 bitar. Hantera degen varsamt för att behålla jäsbubblorna i degen.Lägg frallorna på två plåtar med bakplåtspapper och garnera frallorna med vallmofrön. Grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter eller tills brödet fått en fin, gyllenbrun färg.Camilla tipsar om att man kan kasta in lite vatten under plåten i ugnen precis innan du stänger för en extra krispig yta på frallorna.Servera direkt och njut 🫶🏼.