I lördags ville vi äta något riktigt gott. Vi googlade lite recept och hittade den här. Vi har aldrig tidigare smakat Nduja… det var SÅ gott! För fyra personer använde Hugo: 2 schalottenlök 2 vitlöksklyftor 2 färska rosmarinkvistar 2 msk tomatpuré 3 msk Nduja (köp i butikens deli) 1 burk konserverade körsbärstomater 500 gram pasta Riven parmesan 2 Buffalomozzarella Smör Salt Gör såhär: Skala och finhacka lök och vitlök. Hugo fräste alltsammans i en gjutjärnsgryta på grillen i smör. Tillsätt tomatpuré och nduja och låt det fräsa i ca 15 minuter. Tillsätt konserverade tomater och sjud ytterligare ca 15 min. Smaka av med salt. Koka pastan al dente enligt anvisning på förpackningen. Ta ca en dl pastavatten och rör ner i tomatsåsen. Toppa ndujapastan med parmesan och en halv buffalomozarella 😋😋.