<p class="p3"><span class="s2">Vilken lyx att käka en sån här god stroganoff mitt i veckan! Hugo lagade mat medan vi körde spa.</span></p> <p class="p3"><span class="s2"> </span></p> <p class="p3"><strong><span class="s2">För fyra portioner behöver du: </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">500 gram kött</span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 gul lök </span></p> <p class="p3"><span class="s2">2 vitlöksklyftor </span></p> <p class="p3"><span class="s2">3 msk tomatpuré </span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 msk dijonsenap </span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 köttbuljongstärning</span></p> <p class="p3"><span class="s2">2 dl matlagningsgrädde </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Salt och vitpeppar </span></p> <p class="p3"><strong><span class="s2">Gör såhär: </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">Skär köttet i strimlor. Hacka löken och pressa vitlöken. Bryn köttet och salta och peppra.</span></p> <p class="p3"><span class="s2">Tillsätt lök och vitlök och fräs i 4-5 min. Rör i grädde, tomatpuré, dijon och buljong. Låt såsen koka 1-2 min. Servera stroganoffen med ris, gräddfil och saltgurka.</span></p> <p class="p3"><span class="s2"> </span></p>